Basakpinar Kasabası

Trafik Kazasında Şehit Olan Onbaşının Evi Yasa Boğuldu

04.09.2010 13:25

 

Diyarbakır-Silvan Karayolunda Askeri Araç Devrilmesi Sonucu Şehit Olan Jandarma Onbaşı Akın Sevli'nin Kayseri'nin Talas İlçesi Kuruköprü Mahallesi'ndeki Baba Evinde Üzüntü Hakim. Akın Sevli'nin Hayatını Kaybettiği Haberini Alan Yakınları, Şehidin Baba Evine Akın Etti.

Diyarbakır-Silvan karayolunda askeri araç devrilmesi sonucu şehit olan Jandarma Onbaşı Akın Sevli'nin Kayseri'nin Talas İlçesi Kuruköprü Mahallesi'ndeki baba evinde üzüntü hakim. Akın Sevli'nin hayatını kaybettiği haberini alan yakınları, şehidin baba evine akın etti.

Şehidin Babası Ahmet Sevli, kendilerini ziyarete gelen askerlere sarılarak ağladı. "Vatana bir öğretmen yetiştirdim bir de şehir verdim ne mutlu bana. Başım dik" diyen baba Sevli, ayakta durmakta zorlanan öğretmen oğlu Akay Sevli'yi teselli etmeye çalıştı. 'Beni Akınıma götürün diyerek ağlayan ağabey Sevli'yi ziyarete gelen askerler ve babası teselli etmeye çalıştı. Askerler Akay Sevli'ye sarılarak, "Ağlamak yok. Ağlayarak düşmanlarımızı sevindirmeyelim." dedi.

Şehidin annesi Ayşe Sevli de askerlere 'neden telefonda söylemediniz' diye sitem edince, ziyarete gelen asker, "Bunu telefonda nasıl söyleseydik anacığım. Böyle bir haberi vermek kolay mı. Bizim içinde çok zor" diyerek annenin acısını hafifletmeye çalıştı. Şehidin evine askerler tarafından büyük bayrak asılırken, mahallede sakinleri de kendi evlerine bayrak astı. Şehidin cenazesi ikindi namazını müteakip Kuruköprü'de toprağa verilecek

ŞEHİDİMİZİ SAYGI İLE ANIYORUZ MEKANI NUR DOLSUN ALLAH AİLESİNE VE SEVDİKLERİNE SABIR VERSİN

Oğuzhan Bozkurt    

 

Share |
Geri

Bu Habere Yorum

Yorum bulunamadı.

Sitede ara

© 2010 Tüm hakları saklıdır. Oğuzhan Bozkurt Site Sahibi

Google Dizin - Siteni Ekle, Siteni Google Dizinine Ekle,Siteni Arama Motorlarına Ekle Haber Siteleri Haber Siteleri
Basın ve Yayın Haber Siteleri